Blog & tips

In dit blog geven we je allerlei tips en delen we onze kennis voor een vergroting van het zelfbewustzijn en meer energie en balans. Mocht je specifieke vragen hebben of suggesties voor een leuke blogpost: stuur dan je vraag naar info@puurenkrachtig.nl.
Alvast bedankt, en veel leesplezier!

 

Teksten zijn met toestemming deels afkomstig van massagepraktijk InnerFlow in Delden
Uit je hoofd, in je lijf!

Uit je hoofd, in je lijf!

Wekelijks zie ik wel een aantal cliënten in mijn praktijk die aangeven dat ze teveel “in hun hoofd zitten”. Dat ze de balans tussen denken en voelen zijn kwijtgeraakt.

Lees meer
Je bent goed genoeg!

Je bent goed genoeg!

Perfectionisme komt vaak voort uit onzekerheid. Focus je op je beperkingen of op je talenten? Jezelf continu vergelijken met anderen werkt deze onzekerheid in de hand.

Lees meer
Stress

Stress

Veel clienten die bij mij op de massagetafel komen liggen, kampen met stress. Hoe zit dat dan met stress en massage? Hoe helpt massage bij stress?

Lees meer
Loslaten

Loslaten

Tijdens de massages of Mindful Run cursussen, is het thema vaak “loslaten”. Het gaat dan bijvoorbeeld om (het willen) loslaten van gedachten, controle, angsten, besluiteloos….

Lees meer
De kracht van aanraking

De kracht van aanraking

Massage en aanraking is een van de oudste vormen van lichaamswerk, die in iedere cultuur terug te vinden is. Het werkt ontspannend, rustgevend, werkt helend en maakt je bewust van jezelf.

Lees meer
Positieve mindset creëren

Positieve mindset creëren

Een mindset is een gedachtepatroon. Succes is het resultaat van de manier waarop jij denkt. Je mindset is bepalend voor succes en geluk. Onze gedachten zijn krachtig.

Lees meer